Doliu în PNL! Bolojan, nr. 2 în partid

Vechii liberali au frisoane. Şi nu din cauza temperaturii. Ilie Bolojan va fi secretar general la PNL. Deja aripa Rahova, reprezentată de fostul pedelist Gheorghe Flutur, şi aripa Jilava, condusă de liberalul Marian Petrache, încep să fâlfâie.

Ca să nu mai spun că la nivel judeţean unii liberali simt frisoane pe şira spinării. Mai ales de când partidul a hotărât că viitorii candidaţi la şefia Consiliului Judeţean, respectiv la Primăria Oradea vor fi numiţi de la centru. Adică de Bolojan. Parcă văd cum domnul Cornel Popa o să caute o catedră de fizică, iar Lucica Varga un post, de data asta pentru ea şi nu pentru soţior, pe la Hidroelectrica.

Cât despre măsurile pe care le va lua primarul la nivel central, de pe acum o îndemn pe doamna director a centrului de transfuzii, Ligia Burtă, să meargă la sediul central PNL cu cisterna, pentru recoltări, că sigur va curge sânge.

Întrebat despre măsurile pe care le va lua în PNL, Ilie Bolojan a refuzat să dea orice amănunte pe motiv că era ocupat să ascută cuţitele.


*
*