Divorţ pe Facebook: Fostul șef de la Direcția Silvică a anunțat online că divorțează

Fostul şef al Direcţiei Silvice Bihor, PSD-istul Adrian Florescu, care şi-a dat demisia toamna trecută după ce s-a descoperit că a pus la bătaie o maşină de serviciu pentru ca trei colege de partid să meargă la mare, inclusiv nevasta şefului de partid, Ioan Mang, revine în actualitate. Nu, însă, pe cai mari, ci cu dezvăluiri din viaţa personală făcute pe Facebook.

Pe această cale, fostul pădurar şef al Bihorului a anunţat săptămâna trecută că divorţează, dând şi detalii despre nefericita situaţie, ba chiar sugerând că de vină îi este viitoarea fostă jumătate. „Sunt în divorţ. Soţia mi-a transmis că vrea să fie cu „artificii”!”, a scris Florescu, care – mai mult! – şi-a chemat prietenii să asiste la judecată, ca la circ.

„La procesul din 10 ianuarie 2018 vă invit pe cei interesaţi să participaţi în sala de judecată. Îmi pare rău şi îmi cer iertare. Cer scuze familiei şi prietenilor”, a transmis PSD-istul. Ca şi cum detaliile intime de până atunci n-ar fi fost de ajuns, Florescu a revenit apoi mărturisind că şi-a cunoscut consoarta, acum 12 ani, în „spaţiul virtual”.

Prietenii, între care şi deputatul Sorin Ioan Roman, şi-au exprimat regretul tot pe Facebook, până ce fetiţa lui Florescu, încă o copilă, a intervenit reproşându-i tatălui că-şi expune familia şi o face de râs. În final, bărbatul a şters, totuşi, postarea.

Şi-o fi dat seama şi el că un divorţ nu-i nici selfie, nici o friptură reuşită, deci nu se pune pe Facebook…


*
*