Directorul Răzvan Vonea de la Șaguna, la bulău

Răzvan Vonea, fostul director de la Andrei Șaguna a încasat 3 ani jumătate de pușcărie pentru fapte de corupție. Omul se specializase în meseria de rezolvator și până la urmă brațul lung al legii l-a priponit.

Probabil că nu e singurul cu asemenea ocupație, dar nu-i rău că aceia care cred că în învățământ totul e posibil vor avea fiori de teamă când se ocupă de asemenea mizerii.

De fapt, Vonea este prototipul de șmecher care a făcut din învățământul românesc doar un loc de unde te poți îmbogăți pe seama celor nevolnici, incapabili să ia prin forțe proprii un examen.

În tot răul și un bine: domnul Vonea va avea ocazia să-i alfabetizeze pe băieții răi din pușcărie. Numai că de data asta nu cred că va avea curajul să le ceară, pentru serviciile făcute, tot felul de avantaje.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale