La Tarom e ca la Medicină. Trei pe un loc

Vești noi pentru fraierii care cred că se mai poate zbura de pe Aeroportul din Oradea fără să ai asupra ta 5 kile de dinamită și un detonator.

După ce că vine rar, avionul de București e și din clasa celor mai mici posibile.

Mă și mir că șefii Taromului nu au decis să trimită planoare la Oradea, la cât îi doare de clienții de aici.

Lumea în Aeroport s-a înfuriat când a aflat că firma românească de luat zborul a vândut mult mai multe bilete decât locuri. Eu nu știu de unde atâta răutate în an Centenar. Vă dau eu soluții pentru a rezolva problema.

1. Lăsați stewardesele acasă. La ce vă trebuie sandwich și suc pentru o călătorie de o oră și ceva?

2. La ce ne trebuie copilot? Ce, pilotul nu e în stare să conducă singur aeronava?

3. La ce ne trebuie pilot dacă avem pilot automat? Acesta are avantajul că nu ocupă nici un loc.

4. De ce să nu zburați în picioare? Adică puteți sta în tren în picioare timp de 16 ore până la București, dar la o oră de călătorie în poziția bipedă tușiți.

5. Femeile să fie ținute în brațe de bărbați.

6. La bagajele de cală nu-i chiar așa de frig să nu poți înghesui câțiva pasageri.

7. La cât e românul de econom și inventiv, pentru bilete la jumătate de preț mulți ar merge agățați de  trenul de aterizare.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale