Directoarea de la Spitalul Municipal, în acelaşi rahat cu fostul manager Ovidiu Laurean Pop

Când e vorba să devoaleze escrocheriile din propria parohie, Primăria acţionează extrem de timid. A trebuit să treacă aproape un an de la azvârlirea din postul de manager a lui Pop Laurean ca în sfârşit să fie zburătăcită şi colega de învârteli, directoreasa economică Anca Brad.

Cei doi ciraci sunt acuzaţi că au avut grijă ca prin afaceri oneroase cu reactivi să dea o gaură de două milioane de euro spitalului. Culmea este că directoarei i s-a cerut demisia, ca să nu fie trimisă la Parchet. Staţi puţin că nu pricep. Dacă mă pun şi fur un milion de euro şi accept să demisionez din post, primesc automat imunitate?

Păi, de ce să nu vină Parchetul şi să le pună lampa-n ochi celor doi porumbei, Pop şi Brad, dacă ei sunt vinovaţi? Numai la noi justiţia se joacă cu infracţiunile economice şi nu-i trece prin cap că în primul rând ar trebui să recupereze prejudiciul.

Altminteri, dacă faptele se confirmă, cei doi vor sta la mititica doi trei ani, după care pot să-şi ronţăie liniştiţi milioanele de euroi, până la adânci bătrâneţi.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Simona | 13 iunie 2014 21:22

    A demisionat sau nu? Anca Brad este pe functie, semneaza acte, discuta cu potentiali furnizori in c0ntinuare, chiar asa mult o iubeste Bolojan?