Deputatul Mihai Lasca: aiurea-n tramvai

Deputatul Mihai Lasca, pe care până și AUR l-a ejectat din partid, a ieșit din nou în evidență. Omul, dacă-i putem spune așa, s-a dus la un tramvai unde se făceau vaccinări și a făcut ce știe el mai bine: circ.

S-a luat de doctori și de cetățenii care purtau mască. Explicația e simplă: doctorii sunt o amenințare serioasă pentru un om cu comportamentul lui Lasca, iar cei cu mască probabil îi aduc aminte de mascații care-l vizitau în vremurile când era mare haiduc pe șoseaua Borșului.

Există, însă, voci care susțin că de fapt el nu a avut nimic cu cei care se vaccinează, ci doar a crezut că tramvaiul e locul potrivit pentru un șmen sau că l-ar fi zărit pe șogorul lui și dorea să-l caftească, ca-n vremurile bune.

Un lucru e cert: Mihai Lasca, deputat în Parlamentul României, circulă liber prin Oradea, ca urșii prin Brașov. Asta până nu l-o muta Justiția într-un loc unde poate face scandal doar izbind cu gamela în gratii.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Ovi Tarau | 24 octombrie 2021 14:01

    Doua persoane „publice” din Oradea nu o sa avem ocazia sa vedem la puscarie. Pe nenea Lascu si pe Micula junior. De ce? Pentru ca in Romania ii mare coruptia!