Maşină pentru şefu’: Cum fentează regula lui Bolojan directorul adjunct de la Patrimoniu

Regulamentul prin care primarul Ilie Bolojan încearcă să reducă risipa de combustibil prin interdicţia ca şefuleţii din Primărie să mai plece acasă cu maşinile de serviciu este literă moartă.

În loc să scadă, cursele s-au înmulţit, pentru că directoraşii s-au şmecherit. Spre exemplu, ca să nu îşi uzeze maşina personală, directorul adjunct al Direcţiei Patrimoniului Imobiliar, Cristian Norocel Popescu, şi-a făcut obiceiul să pună la sfârşit de program câte un subaltern să-l ducă acasă, în Ioşia, cu maşina de serviciu.

Odată ce şi-a lăsat şeful acasă, şoferul de ocazie se întoarce în centru şi lasă maşina peste noapte, conform ordinului, în curtea Primăriei. Desigur, a doua zi dimineaţă, prima cursă pe care o face e tot după directorul adjunct, care trebuie adus la lucru în condiţii de confort, să fie odihnit pentru serviciu. La aşa economie, mai bine îi lăsa Primăria lui Norocel maşina în folosinţă personală. Poate era mai grijuliu să-i ajungă combustibilul…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Unu | 16 septembrie 2017 00:24

    Cel mai necioplit si mai nesimtit papagal care poate exista la conducerea unei institutii este acest reziduu infect numit in batjocura chiar de parintii lui „NOROCEL”