Retrospectiva săptămânii: Fosta șefă de la PSD își explică încurcăturile cu Ianoș

Luni

Vio către Ghiusi. „Mă bucur că nici voi nu sunteți mai breji. Adică se organizează Zilele Culturii Maghiare și voi vă sabotați între voi! Nicio formație de muzicanți nu a avut curajul să vină la Cetate”. „Păi, dacă venea vreun highidiș, nu mai pupa bani de la Odeon nici dacă se ceda Ardealul”.

Marți

Cu fosta șefă de la Cabinetul doi din PSzD. „Rău s-a încurcat Ianoș cu tine!”. „Cu mine nu! S-a încurcat singur. Acum să-l văd pe unde scoate cămașa. Dar asta nu mai e treaba mea, ci a lui madam Baubau”. „Există riscul să ajungem la alegeri anticipate”. „Nu te mira, pentru femeile remarcabile s-au făcut și războaie”.

Miercuri

Johnny, nemulțumit că trebuie să plătească o amendă pentru că a făcut sală de nunți dintr-un monument istoric. „Dacă nu dai cu bidineaua, te amendează. Dacă dai, te sparg ăia care-s cu monumentele istorice”. „Păi, tu nu ai dat cu bidineaua, ci cu ciocanul de 20 de kile, că ai dărâmat ziduri…”. „Ăștia de la Cultură sunt niște țărani. De unde să știe ei ce înseamnă termopanul și aerul condiționat montat pe perete?”.

Joi

Brancardierul, din nou în centrul atenției. „Rău te batjocorește premierul Tescovină! Am impresia că nu te place”. „Nu trebuie să mă iubească el, că are cine”. „Nici nu mă mir, că am văzut că ți-ai tras consilieră frumoasă”. „Ai zis bine, mi-am tras consilieră, nu mi-am tras consiliera, cum au zis eronat nesimțiții ăia de ziarişti”.

Vineri

Purtătorul de vorbe de la Consiliul Județean vrea cu orice preț o schimbare. „Mi-am cumpărat zece perechi de ciorapi din nailon”. „Păi, vezi că te taxează ăștia de la Coaliția pentru Familie, dacă află!”. „Prin asta vreau să le arăt tuturor că sunt adeptul transparenței. Dacă presa nu poate vedea pe ce spargem banii, măcar să vadă ce picioare frumoase am”.

Sâmbătă

Nae polițistul, hotărât să facă ordine. „Am făcut un control dur la brutării”. „Era și cazul, că acolo e o evaziune de miliarde de lei”. „Noi am avut altă tematică. Am verificat dacă au halate, dacă unghiile angajaților sunt tăiate… I-am spart. Am dat 5.000 de lei amendă!”.

Duminică

Criză de lichidități la Zoo. Lipsește un leu.


*
*