Consilierii liberali din Sânmartin vor să rămână la coada vacii

În Consiliul Local Sânmartin singurii care s-au opus referendumului pentru unificarea comunei cu Oradea au fost, cu o excepţie, liberalii. La prima vedere gestul e ciudat având în vedere că însuşi primarul Ilie Bolojan e promotorul unificării.

Însă, dacă avem în vedere că organizaţia de ţărani liberali din judeţ este coordonată de harnicul Cornel Popa, lucrurile se limpezesc.

După ce de doi ani nu a reuşit să facă nimic pentru judeţ, Popa se gândeşte ca măcar să-i împiedice pe alţii să lucreze, aşa că şi-a pus plăvanii din Sânmartin să se opună proiectelor lui Bolojan.

Într-un fel îi înţeleg pe opozanţi. Dacă sunt nişte neica nimeni la ei în comună, în Oradea chiar ar intra în rândul nulităţilor. Apoi, altfel pot fura băieţii la ţară, departe de ochii instituţiilor statului.

Având în vedere că liberalii de Sânmartin doresc cu orice preţ să rămână în Evul Mediu, propun câteva măsuri pentru ca localitatea de baştină să le satisfacă doleanţele.

 1. Toţi consilierii liberalii din comună vor trebui să sape o groapă în fundul curţii, pentru a avea unde să-şi facă selfie când îi scapă nevoile.
 2. Se interzice pe perioada verii utilizarea hârtiei igienice, având în vedere cantităţile mari de brusturi.
 3. Porcii şi vitele nu vor mai putea fi crescute la curte, ci direct în sufrageriile liberalilor.
 4. Consilierii liberali vor asigura prin rotaţie omenirea şefului lor Popa Cornel, acum că fostul birtaş-şef Cosmin Bonica e la bulău.
 5. Asfaltul va fi înlocuit cu pământ bătucit pentru ca domnii consilieri, obişnuiţi să umble desculţi, să nu fie deranjaţi la talpă.
 6. Consilierii liberali care vor dori să vină la Oradea vor fi obligaţi să-şi lase opincile la bariera de cale ferată.
2

2 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de alin | 3 august 2014 23:37

  Oare de ce ? Si pdl-istul Popus primar de Sînmartin il pupă in fund.
  Oare de ce?

 2. >> Postat de ionel | 31 iulie 2014 22:05

  Oare de ce vrea sa faca neaparat BINE ? bolo ptr Sannmartin ?