Capul lui Mang vrem! Liberalii bihoreni sunt prizonieri între UDMR şi PSD la Consiliul Judeţean

Ca de multe alte ori în ultimii doi ani, liberalii bihoreni au ajuns prizonieri între UDMR şi PSD. Siliţi să arate un semn de bunăvoinţă faţă de colegii PDL-işti din noua Alianţă Creştin-Liberală, dându-le un post de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, PNL-iştii bihoreni au pus la vot, în urmă cu două săptămâni, pe cine să mazilească pentru a-i face loc democrat-liberalului Ionel Avrigeanu: pe udemeristul Alexandru Kiss sau pe pesedistul Ioan Mang?

Deşi el l-ar fi vrut scos pe UDMR-ist, primarul Ilie Bolojan nu a mai făcut această propunere pentru a nu intra în conflict cu preşedintele organizaţiei judeţene, Cornel Popa, aşa că s-a abţinut şi de la vot, împreună cu toţi colegii de la municipiu. Ca urmare, liberalii de la judeţ au stabilit ca ţinta schimbării să fie Mang.

Atât doar că, după cum a aflat Bihorel, degeaba vrea Popa să scape de acesta, căci Sanyi Kiss l-a anunţat să lase lucrurile aşa cum sunt, fiindcă nu-l vrea dat jos pe şeful PSD. Aşa că, săptămâna aceasta, când liberalii din CJ vor propune schimbarea, prietenii maghiari le vor da din nou la gioale.

Ca de obicei, ca între aliaţi!


*
*