Candidaţi cenzuraţi: 45 din cele 48 de departamente ale Universităţii din Oradea au posturile de şefi ca rezervate

În această toamnă, la Universitatea din Oradea ar fi trebuit să înceapă bătălia pentru funcţiile de conducere, odată cu alegerile pentru viitorii directori de departamente, dar universitarii se dovedesc neinteresaţi.

La 45 din cele 48 de departamente a candidat câte o singură persoană, de regulă şefii în funcţie, semn că fie toţi directorii s-au dovedit perfecţi în ultimii patru ani, fie colegii acestora nu au ambiţii de promovare.

Bihorel a scanat un pic şi planurile de management pe care le propun candidaţii, constatând în cazul multor actuali şefi de departamente că n-au făcut decât să-şi dea copy-paste propriilor promisiuni de acum patru ani.

În schimb, mediciniştii au făcut exces de zel în protejarea datelor personale, toate CV-urile candidaţilor de la Facultatea de Medicină şi Farmacie fiind cenzurate în partea introductivă, unde respectivii şi-au trecut datele personale. Aşa se face că pe hârtii li se mai vede doar numele, nu şi adresele de e-mail, numerele de telefon, ba chiar şi naţionalitatea ori sexul. Bihorel crede că tuturor li se putea cenzura şi numele. Până la urmă, mai toţi au concurat numai de formă…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de wowomg | 27 octombrie 2019 10:57

    „Aşa se face că pe hârtii li se mai vede doar numele, nu şi adresele de e-mail, numerele de telefon, ba chiar şi naţionalitatea ori sexul. Bihorel crede că tuturor li se putea cenzura şi numele. ”

    Asta de la unul/una care isi semneaza articolasele de doi bani cu „Bihorel”