În curând, la Spitalul Municipal, consultațiile le vor da firmele de avocatură angajate de Foncea

Sindromul Grebenișan lovește și la Spitalul Municipal. În curând la „Gavril Curteanu” vor fi angajați mai mulți avocați decât medici, pentru că managerul Dacian Foncea este în război juridic cu toată lumea.

După ce i-a luat jugulara doctorului Ovidiu Burtă, probabil că Foncea se va da și pe el afară, plus o sancțiune de 10% pe trei luni, pentru că au mai rămas câțiva medici nedați afară din stabiliment.

Abia acum îmi dau seama de ce Bolojan umblă mereu ras în cap. La câte i se întâmplă în parohie, în mod cert, zilnic ar fi tentat să-și smulgă părul din cap.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de O admiratoare infoca | 27 octombrie 2019 17:23

    Dl. Manager Flocea e un om inteligent pentru omenirea noastră , îmi pare foarte cunoscut a da dictatorul Ceausescu și o altă academician dr. Ing. Vesela care taie și spânzura pe cine vrea și cum i se scoală după o partidă de ……. , până acum nu am crezut în reîncarnare dar acum sunt sigura ca există. Avem foarte mulți care ling tălpile acestui cuplu, cred că de aceea ne am transformat într-o grădină zoologică , un motan încălțat și o vacă cu coarne rupte și foarte multe maimuțe și o turmă de oi