Câinii intră în era informatică. Ajutaţi cu bisturiul

Deşi suntem în plin Post al Paştelui, cele mai credincioase fiinţe de pe faţa Pământului vor fi dotate cu cipuri, despre care se ştie că sunt uneltele de tip IT ale Diavolului.

După ce stăpânii lor au fost obligaţi să accepte codul numeric personal, iată că, patrupedele intră la rândul lor sub influenţa Satanei. Şi asta n-ar fi nimic, dar după cipare urmează şi operaţiunea de castrare. Mai întâi a câinilor, iar apoi, mai mult ca sigur, şi a stăpânilor.

Ca să vedeţi în ce situaţie grea au ajuns posesorii de câini şi alte animale, iată ucazul pe care Primăria l-a dat în aceste zile sfinte de reculegere şi post:

  1. Toţi posesorii de câini sunt obligaţi să-i ducă pe aceştia la medicul veterniar pentru a fi luaţi în evidenţă. În caz contrar, stăpânii vor fi trataţi de veterinari într-un mod animalic.
  2. Toţi câinii de curte sau apartament (inclusiv apartamentele achiziţionate prin programul Prima Casă) vor fi castraţi.
  3. Sunt exceptaţi câinii care declară pe proprie răspundere că sterilizarea le poate produce disfuncţii erectile severe.
  4. După ciparea câinilor se va trece la ciparea stăpânilor, pentru a putea fi mai uşor identificaţi cei care au abandonat animalele pe stradă.
  5. Câinii vagabonzi nu vor fi eutanasiaţi, în schimb li se vor oferi condiţii de viaţă care să-i facă să-şi dorească eutanasierea.
  6. Când un câine va fi scos la plimbare, va avea obligatoriu botniţă, în timp ce stăpânul va fi dotat cu pungă pentru colectarea rahatului. Pungile vor fi pentru stăpân, căci dacă-l prinde Poliţia Comunitară fără carnetul de sănătate al patrupedului va primi o amendă de se cacă pe el.
  7. Se interzice legarea câinilor de ţeava de eşapament a maşinii, excepţie făcând persoanele care demonstrează că s-au născut în Oltenia.

*
*