Cadou de la soţ: Cum a ajuns Goodwill Consulting să facă concurență neloială firmelor orădene

Administraţia Cetăţii Oradea nu ştie nici câte prune are în straiţă. Deşi spaţiile amenajate din fonduri europene în corpul C au fost puse cu titlu gratuit doar la dispoziţia organizaţiilor patronale, aici au început, încet-încet, să se instaleze ditamai companiile.

Firma de consultanţă Goodwill Consulting din Cluj şi-a deschis la începutul lunii octombrie un punct de informare în sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Maghiare Carpatia.

Cum chiriaşul se obligase să nu subînchirieze spaţiul, sub sancţiunea rezilierii contractului de comodat încheiat cu municipalitatea până în decembrie 2018, această mişcare, neconcurenţială faţă de firmele de profil din Oradea, a fost făcută cumva „în familie”.

Practic, Kiraly Csaba Jozsef, membru în Consiliul Director al Carpatia, a primit-o în gazdă la sediul asociaţiei pe propria soţie, Kiraly Ingrid, reprezentant zonal al Goodwill Consulting.

Fostă angajată a Federaţiei Patronilor Bihor şi apoi a Asociaţiei Firmelor Bihorene, Ingrid încearcă să-şi fructifice experienţa acumulată ca intermediar pe piaţa de consultanţă.

Şi iată, cu puţină bunăvoinţă, s-ar putea să şi reuşească. Doar nu degeaba se numeşte „Goodwill” firma pentru care lucrează…


*
*