Ce vaccin folosește Bodog?

O poză a făcut înconjurul mapamondului, de la Oșorhei până la secția de Brancardiologie a Facultății de Medicină Sorbonica. În ea se vede cum domnul ministru Florian Bodog, proaspăt demascat ca plagiator, se vaccinează.

Întrebarea care se pune este împotriva a ce se vaccinează domnul ministru? Unii răuvoitori ar spune că împotriva tuturor așteptărilor. E clar că nu face vaccinul anti-rujeolă, că prin asta a trecut în copilărie. Nici despre vaccinul antigripal nu poate fi vorba că acesta încă nu a fost adus în țară, probabil urmând să ajungă la noi prin vara anului viitor.

Totuși, omul a fost vaccinat. Singura explicație ar fi că este vorba de vaccinul anti-plagiat, pentru că deja omul se află la al doilea caz în care are probleme cu întocmirea lucrărilor. Și boala s-ar putea să apară cu și mai mare virulență pentru că doctoratul în medicină este ascuns pe la Biblioteca Națională.

Apropo, domnul ministru spune că nu a găsit raportul cu privire la accidentul de la Colectiv. Păi, cum să-l găsească, dacă nici măcar propriul doctorat nu a fost în stare să-l găsească?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale