Bunic ne-bun: A condus cu nepotul pe jumătate afară din maşină (FOTO)

Scenă rară, joia trecută, pe străzile din centrul Oradiei. Un băiat care nu părea să aibă mai mult de 7 ani, dar nu neapărat de-acasă, îşi scotea nu doar capul, ci întreaga jumătate de sus a corpului, pe geamul din spate al unei maşini la volanul căreia era bunicul său.

Aşa a mers bărbatul, fără să-l intereseze ce face micuţul, prin tot centrul oraşului, din Piaţa Unirii, pe strada Libertăţii şi prin Parcul Traian, până pe bulevardul Magheru, întorcând privirile altor şoferi care se cruceau că omul nici nu-şi dădea seama în ce pericol îşi lăsa nepotul.

Bihorel crede că deja bunicul a ajuns să dea în mintea copilului, ştiut fiind că de la o anumită vârstă bărbaţii oricum sfârşesc mai toţi în infantilism. Aşa că şi-ar putea preda liniştit şi permisul de conducere, ba poate chiar şi buletinul…

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de cineva -.-" | 6 octombrie 2013 13:38

  „Bunic ne-bun” de ce-i nebun? ziarul poate sa scrie prostii din astea? si daca cineva scrie ca ziarul asta ii nebun ce faceti? si de unde stiti ca ii batran? nici nu se vede pe poze

 2. >> Postat de unu | 25 septembrie 2013 23:10

  vai cat scandal faceti pentru o chestie pe care am facut-o cu totii cand eram mici.. chiar si bunicu a stat pe marginea carutei probabil, pe jumate in afara (pt ca n-avea geamuri sa se`nchida, nici scaune isofix si nici centuri pretensionate). zici ca ar fi avut 160kmph cand a iesit afara, prea urbanizati suntem, devenim ca americanii, maine-poimaine o sa creada copiii ca laptele se face la magazin si nu vine de la vaci.

 3. >> Postat de otto | 25 septembrie 2013 14:42

  LaBaGiu dupa cum ne arata si numarul de masina.

 4. >> Postat de ina | 25 septembrie 2013 10:20

  ce mecla de cretinel!