În loc să-şi vadă de treaba lui, primarul Bolojan s-a apucat de CET-uit

Marea problemă a primarului Bolojan este CET-ul, motiv pentru care cam toată ziua cetuieşte. S-a pus problema să se aducă cât mai mult cărbune, dar asta nu pentru a fi ars în cazane, ci pentru ca Centrala să fie îngropată suficient de adânc ca să nu mai poată fi găsită de creditori.

Bătrânul CET are săracul două variante: să fie îngropat creştineşte sau să fie exportat pe bani grei la Muzeul Tehnicii din Berlin, unde toţi europenii pot admira relicva de industrie specifică finalului de secol XIX.

Se pare că Bolojan a ales prima variantă. Cum însă la creştineasca slujbă de îngropăciune (în datorii) nu e sigur că vor veni feţe bisericieşti s-a recurs la o metodă laică: s-a adus un politruc cu experienţă în falimente pentru a desăvârşi lucrarea.

Omul, Stănel Necula, liberal proaspăt vopsit, a fost mandatat să purceadă la preparativele de înhumare definitivă şi irevocabilă. Domnia sa mai are la activ o falimentare răsunătoare la CET Brăila, aşa că dacă s-a putut pe malul Dunării de ce nu s-ar putea şi pe malul Crişului? Nu-mi rămâne decât să-i urez Centralei să-i fie cenuşa uşoară.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale