Bolojan taxat baban: Primarul a rămas fără maşină, fiindcă a parcat în loc nepermis!

Şoferi, aţi fost răzbunaţi! Până şi primarul Ilie Bolojan, iniţiatorul regulamentului de parcări, a fost amendat. Joia trecută, în jurul orei 10, aflat în Rogerius, edilul a făcut imprudenţa să-şi lase Renault-ul în parcarea de peste drum de Cofetăria Pigalle.

Bătut de ploaie, Bolojan nu s-a uitat că locul marcat ca parcare era străjuit de un stâlp cu indicatorul „Staţie de autobuz”, la fel cum au făcut, de altfel, mulţi alţi orădeni amendaţi pentru că OTL-ul şi-a lăsat nemarcate staţiile nou-înfiinţate!

Cert e că la întoarcere primarul nu şi-a mai găsit maşina. Agenţii Serviciului de Poliţie Rutieră şi angajaţii Serviciului Parcări i-au ridicat-o pe platformă şi au strămutat-o în parcarea cu barieră din strada Tudor Vladimirescu.

Probabil nu fără satisfacţie, că doar maşina edilului este cunoscută! Conştient că subalternii l-au luat la ochi, Bolojan s-a prezentat râzând la bancomatul din holul Primăriei, de unde a scos 500 lei şi l-a delegat pe directorul administrativ, Mircea Oaie, să-i rezolve problema rapid, eficient şi mai ales discret.

Funcţionarul s-a prezentat pentru plata amenzii şi recuperarea maşinii la ghişeul Poliţiei Locale unde, în semn de pace, agenţii i-au acordat edilului un discount de 50%, taxând doar 150 lei, ca şi cum proprietarul s-ar fi prezentat la faţa locului înainte de ridicarea maşinii.

Auzind asta, Bolojan s-ar putea să nu mai râdă. Nu de alta, dar e greu de crezut că „înlesnirea” era folosită pentru prima dată…


*
*