Bodog, major și vaccinat

După ce a fost analizat și făcut de mândra baftă ca unul dintre cei mai slabi miniștri ai Guvernului Grindeanu, brancardiologul Florian Bodog recidivează și ajunge încă o dată ministru. Câtă nedreptate pe lumea asta!

Pentru un plagiat micuţ, bietul Mang a trebuit să plece de la minister după 8 zile, iar Bodog, cu lucrarea pitită în buncărele atomice de la Biblioteca Națională, ajunge ministru de două ori într-un an.

Lui Flore al nost’ i se reproșează catastrofa cu vaccinurile, așa că omul a zis că acum e momentul să rezolve definitiv situaţia. Prin urmare, îi scoate la bătaie și pe primari, să se implice și ei în această problemă. Parcă-l și văd pe Bolojan cum merge prin cartierul francez, cu seringa în mână, la înțepat de puradei.

Cum poți rezolva această problemă dacă nu ai posibilitatea de a obliga părinții să-și vaccineze odraslele? În marea lui înțelepciune, Bodog recunoaște că nu-i poate obliga pe părinți să se conformeze, dar că le poate cere acestora să scrie o declarație în acest sens.

Păi, și dacă respectivii nici nu știu să scrie, ce se întâmplă? Bodoage, Bodoage, problema vaccinării, pentru tine e mai grea decât un pacient de 150 de kile pe care trebuie să-l transporți cu targa de la parter la etajul 7, cu liftul în revizie…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale