Bodog, major și vaccinat

După ce a fost analizat și făcut de mândra baftă ca unul dintre cei mai slabi miniștri ai Guvernului Grindeanu, brancardiologul Florian Bodog recidivează și ajunge încă o dată ministru. Câtă nedreptate pe lumea asta!

Pentru un plagiat micuţ, bietul Mang a trebuit să plece de la minister după 8 zile, iar Bodog, cu lucrarea pitită în buncărele atomice de la Biblioteca Națională, ajunge ministru de două ori într-un an.

Lui Flore al nost’ i se reproșează catastrofa cu vaccinurile, așa că omul a zis că acum e momentul să rezolve definitiv situaţia. Prin urmare, îi scoate la bătaie și pe primari, să se implice și ei în această problemă. Parcă-l și văd pe Bolojan cum merge prin cartierul francez, cu seringa în mână, la înțepat de puradei.

Cum poți rezolva această problemă dacă nu ai posibilitatea de a obliga părinții să-și vaccineze odraslele? În marea lui înțelepciune, Bodog recunoaște că nu-i poate obliga pe părinți să se conformeze, dar că le poate cere acestora să scrie o declarație în acest sens.

Păi, și dacă respectivii nici nu știu să scrie, ce se întâmplă? Bodoage, Bodoage, problema vaccinării, pentru tine e mai grea decât un pacient de 150 de kile pe care trebuie să-l transporți cu targa de la parter la etajul 7, cu liftul în revizie…


*
*