Teoria conspiraţiei: Fosta preşedintă (de nota 4) a Tribunalului Bihor crede că şi-a pierdut funcţia din cauza uneltirilor

Fosta preşedintă a Tribunalului Bihor, judecătoarea Carmen Domocoş, care a ratat un nou mandat la conducerea instanţei după ce s-a prezentat la concurs cu un proiect de management de nota 4, este convinsă că a devenit victima unei uneltiri.

De care, culmea, nu ar fi străin nici BIHOREANUL, fiindcă taman în preajma concursului a dezvăluit că femeia, angajată şi la Facultatea de Drept, unde ar trebui să predea 6 ore săptămânal, presta de fapt doar 2 ore, şi nici pe acelea întotdeauna, deşi salariul şi-l încasa integral, ca şi cum le-ar fi ţinut pe toate.

În aceste condiţii, Bihorel o asigură pe doamna ex-preşedintă că nu şi-a folosit defel cunoştinţele telepatice ca s-o oblige la chiul şi nici ca s-o oprească să elaboreze un proiect managerial de nota 10. Până una alta, ca să treacă mai uşor peste şocul revenirii la munca de jos, Domocoş şi-a mai luat un concediu. Şi, pentru că niciun coleg n-a vrut să se lase delegat pe locul ei, a lăsat instanţa pe mâna vicepreşedintei Crina Muntean.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de dan goga | 20 iulie 2017 16:19

    Asa se intimpla cind nu inveti decit 2 ore cind trebuie sa inveti 6 iar rectorul Bungau si prorectorul Rosca nu te dau afara ca le e frica de tine