Baschetbaliştii de la CSM au aruncat prejudecăţile la coş şi şi-au prezentat echipa la Teatru

Există o modă de a lansa echipele fanioane ale oraşului în locuri simandicoase. Nu mai departe de săptămâna trecută, fotbaliştii orădeni şi-au prezentat lotul la Filarmonică. Sigur că după eveniment le-au trebuit patru ore să găsească ieşirea pentru că s-au rătăcit în instituţie.

Dar e bine că astfel de prezentări capătă ştaif. Deşi în loc de manele un cvartet a interpretat câteva partituri, totuşi fotbaliştii s-au acomodat repede şi au invitat ziaristele la dans pe muzica numitului Mozart. Nici baschetbaliştii nu s-au lăsat mai prejos, şi nici nu aveau cum, că nici unul nu e sub 2 metri.

Lotul lor a fost prezentat la Teatru chit că pentru acest eveniment electricienii au trebuit să demonteze candelabrele care pereclitau integritatea sportivilor.

A mai rămas o echipă care să fie lansată la apă. E vorba de campioana de polo CSM Digi. Cred că locul potrivit ar fi într-o biserică, acolo au şi destulă apă sfinţită cât să poată pune de un antrenament, dacă tot nu pot să se antreneze în Bazinul Olimpic.


*
*