Ba închepe! Cum a ajuns Primăria Oradea „vedetă” pe Facebook

Un angajat pe comunicare al Primăriei Oradea a fost lăudat, săptămâna trecută, de internauţi după ce i-a dat un răspuns neaoş unui orădean care lăsase un comentariu „inspirat” pe pagina de Facebook a instituţiei, la o ştire privind inaugurarea autogării OTL din bulevardul Ştefan cel Mare.

Orădeanul scrisese: „Păcat că nu inchepe autobuzele şi tot in faţa lui (n.r. a autogării) opresc şi blochează o bandă ca şi până acuma”. Drept răspuns, Primăria i-a transmis scurt „ba inchepe”, lucru care i-a amuzat pe orădenii din mediul online, unii dintre aceştia spunând că autorul răspunsului merită premiat.

Dincolo, însă, de acest răspuns „de Oradie”, reprezentanţii OTL asigură că nu sunt probleme cu dimensiunile peroanelor noii autogări.

E adevărat că mulţi şoferi opresc încă lângă aceasta, deoarece firmele de transport pentru care lucrează nu şi-au încheiat contracte cu OTL pentru utilizarea noii autogări şi opresc ilegal în faţa acesteia. Poate-i va face Poliţia Locală să „încheapă”…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Konsilieru | 12 martie 2018 09:19

    Noa, amu’! Inchepe sau nu inchepe autobuzele? Omul zice ca nu. OTL face misto. Dupa acie, OTL zice ca mai e unele parcate aiurea. …dar nu e alea care trebe. ioi, traznasca -i! M-or buiguit da cap.
    ;-)))