Avocaţii lu’ Gigi: Fotbaliştii de la Sporting Lugaş îl laudă pe Dumitru Voloşeniuc într-o scrisoare de toată pomina

La două săptămâni după ce BIHOREANUL dezvăluia că liberalul Dumitru Voloşeniuc şi-a întreţinut propriul club privat de fotbal, Sporting Lugaş, din banii Administraţiei Bazinale de Ape Crişuri, fotbaliştii de liga a V-a ai lui Gigi au ticluit o „scrisoare deschisă” de toată pomina.

Care precizează din start că „este adresată în prim plan (!) articolului apărut într-un ziar local pe 26 ianuarie 2015”, cu care ei „nu sunt de aceeaşi părere”.

Folosind o gramatică de maidan, fotbaliştii reuşesc să nu prezinte nici măcar o informaţie în apărarea patronului, ci doar să se facă de râs crezând că o fac.

Câteva exemple: „Să vedem ce rău a făcut dl Dumitru Voloşeniuc: a oferit la mai mulţi de 70 de tineri posibilitatea de a practica fotbalul într-un mod organizat”; „Ne-a asigurat nouă, tinerilor, un loc ca noi să putem să facem sport, iar ceea ce am făcut, am făcut-o cu drag şi o facem în continuare” şi „întreg clubul, echipa de seniori, juniori şi de fete, s-a bucurat că a avut un loc unde să îşi dedice viaţa sportului”.

Laudele la adresa lui „Gigi de Bihor” le concurează pe cele ale fanilor lui Becali: „Ne-a dat o speranţă că la cineva contează ce fac tinerii în timpul liber”, „El nu merită să fie criticat de nimeni. Din partea noastră dl Dumitru Voloşeniuc merită numai Respect, Stimă şi Mulţumire!”.

După aşa ceva, ce poţi să mai zici? Iată că nu doar la fotbal, ci şi la compuneri, cea mai utilizată parte a corpului poate fi piciorul.

Vezi aici scrisoarea!

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de anonim | 11 februarie 2015 22:45

  Mai comentează și anagramatii pe aici:))..voi ăștia „tinerii” care sunteți împroșcați cu praf în ochi, nu vedeți ca defapt în spatele acestor fapte „mărețe” ale marelui Gigi, e o mare afacere din care mai sus mentionatul fura bani cu nemiluita de pe unde poate..intelegeti „tinerilor” ca microbii ăștia trebuiesc eliminați odată pentru totdeauna, chiar dacă aveți impresia ca vrea binele vostru când defapt tot ce a făcut, a făcut pentru binele lui..domnilor ziariști, va respect când va faceți treaba..tineti-o tot asa;)

 2. >> Postat de Cronicarul sportiv | 11 februarie 2015 21:00

  Am râs cu muci. Mi-a plăcut în special fraza ”Ne-a dat o speranţă că la cineva contează…” Mi s-a prelins o lacrimă fix pe pagina de titlu a manualului de limba şi literatura română. Şi s-au mai şi semnat la final, să vadă toată Oradea cine nu e coerent în propria limbă.
  Mişto.

 3. >> Postat de mirel | 11 februarie 2015 10:12

  da ce sa va spun, voi ziaristii sunteti maestrii scrisului, ia mai uitati-va prin articole de-ale voastre sa vedeti cum unora dintre voi le e foame, si inca mare, atunci cand sriu compueri dupa titlu cu pretentie de articol…vorba aia : vezi paiul, altuia, dar ditamai barna ce-ti zace intre ochi, aia nu conteaza…..