Asociaţiei „Patru lăbuţe” începe să i se facă dor de exterminatorul Bolojan

Atunci când e vorba să scoată o lege, Guvernul nu poate scăpa ocazia de a se mai face încă o dată şi încă o dată de tot căcatul. Să luăm cazul cu câinii vagabonzi.

Conform legii scoase la repezeală de făpturile din Palatul Victoria, fără excepţie, toţi câinii cu stăpâni trebuie castraţi. Sigur că încă stăpânii scapă de acest tratament dar nu m-ar mira să-l văd pe premier că îmbunătăţeşte legea.

Dacă acum pui în Guvern întrebarea cine a venit cu ideea ca şi câinii cu stăpân să fie sterilizaţi, nimeni nu-ţi va putea răspunde. Numai la noi se întâmplă ca de la Guvern la Monitorul Oficial să apară noi articole de lege, băgate în text probabil de şofer sau de şeful pompierilor.

Faţă de idioţenia asta de lege, hotărârile de Consiliu Local Oradea par scrise de voluntarele de la SOS Dogs. Măcar în Oradea câinii aveau o şansă să scape cu momiţele întregi dacă stăpânii se învredniceau să cotizeze un milion de lei anual.

Cum o lege bate o hotărâre de Consiliu Local, patrupedele noastre aşteaptă o minune, ori închide Bolojan un ochi, ori îi închid câinii pe amândoi.


*
*