Ovi Pop Duran’s le-a făcut poze chinezilor. Dar n-a avut film pentru toţi!

Ovi Pop Duran’s a avut norocul să vadă China cu un aparat foto spânzurat de gât. Produsul muncii lui s-a văzut în expoziţia pe care a deschis-o împreună cu Ştefan Toth la Oradea. Ovi s-a îmbrăcat într-un costum tradiţional vrând să se asorteze cu ataşatul cultural al Republicii China.

Pe mine mă miră că Ovi, un fotograf harnic, a venit înapoi din China. Păi, numai dacă făcea poze de buletin avea atâţia muşterii că nu-şi termina treaba trei mii de ani. Iar la noi ce personalităţi să pozezi? Că la ce mutre de conducători avem ţi se creponează teleobiectivul.

Deschiderea expoziţiei a mers bine. Doar bufetul nu a fost asortat, mă aşteptam ceva şerpi sau maimuţe. În plus, era o excelentă ocazie să se mai subţieze numărul de câini parcaţi la adăpostul Grivei.

Imaginile au fost reuşite, peisajele minunate. Ovi a avut privilegiul să facă poze şi Marelui Zid Chinezesc. Când mă gândesc că ai noştri doresc să bage în circuitul turistic zidul unde a fost executat Ceauşescu şi apoi mă uit la zidul chinezilor, mă apucă aşa o ruşine…


0 Comentariu

*
*

2 Ping-uri

  1. De către Ovi D. Pop – articole | OviDPop in 12 iunie 2014 la 13:49

    […] 11. octombrie 2013 […]

  2. […] Ovi Pop Duran’s a avut norocul să vadă China cu un aparat foto spânzurat de gât. Produsul muncii lui s-a văzut în expoziţia pe care a deschis-o împreună cu Ştefan Toth la Oradea. Ovi s-a îmbrăcat într-un costum tradiţional vrând să se asorteze cu ataşatul cultural al…citeste articolul […]