Va ajunge primarul Ilie Bolojan coleg de partid cu Mircea Matei?

Boşii şi boaşele Partidului Mişcarea Populară au descins la Oradea cu ocazia deschiderii sediului organizaţiei. Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, şi universitarul clujean Adrian Papa(gal)hagi, au tras din toate poziţiile în actuala clasă politică, spre desfătarea şefului partidului pe Oradea, Mircea Matei.

Interesant este că partidul, preventiv, a interzis intrarea în rândurile sale rărite a lui Tavi Bot, cunoscut campion Balcanic la traseism politic. În schimb, conducerea de la Bucureşti a agreat cooptarea în partidul lui Băsescu a primarului Ilie Bolojan.

Mi-e dor de o conferinţă de presă în care să stea la aceeaşi masă Mircea Matei şi Ilie Bolojan, fără ca aceştia să aibă mâinile unul în beregata celuilalt. Dar cum politica este teritoriul în care orice este posibil, nici măcar năvalnicul Matei nu şi-a permis să-şi contrazică şefii veniţi de la Bucureşti. Semn că ştie să înghită o broască râioasă fără să clipească sau să se strâmbe.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Adi Oradeanul | 12 octombrie 2013 10:49

    Avand in vedere „chimia politica” Ilie promovat din Alesd la Bucuresti de Blaga (PD) apoi revenit in Oradea, mentinut Bolos (PD), Gligor (PD) colaborarea cu Proiect Bihor (actionar majoritar PD) si alte firme PD… nu ar fi de mirare si un transfer … mai ales daca se urmareste si o acoperire de pe varianta DNA-Selina… Oricum colegii de partid si parlamentarii PNL nu fac multi purici pt. Oradea… cel mult trebuie sa faca ciocu mic si sa se abtina altfel…