Arhitectul Emodi Tamas s-ar băga să mai proiecteze o dată Piaţa Unirii

Varianta sumbră a proiectului Pieţei Unirii, aia pentru care arhitectul Emodi Tamas a încasat 70.000 de euro, a fost refăcută, lucru care a stârnit mânia multora.

Domnul Emodi a intervenit şi el în dispută şi se miră că nu i s-a acceptat capodopera, din moment ce timp de luni bune de la prezentarea ei, nimeni nu a avut ce să-i reproşeze.

Ca semn de bunăvoinţă, domnul Emodi se arată dispus să participe la un nou concurs de idei pentru reamenajarea Pieţei. Carevasăzică, omul ar mai trage două-trei linii pe vechea planşă şi nu s-ar jena să mai încaseze încă 70.000 de euroi.

Eu zic că dacă arhitectul vrea să se umple de bani să mai facă un proiect care să câştige locul I la un eventual concurs. Atâta doar, că nu e exclus ca varianta finală şi gloria să-i aparţină celui care va lua locul al doilea, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul statuii Reginei Maria din Piaţa Ferdinand.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Roth Alexander | 20 februarie 2019 19:17

    Arhitectul Emodi a ales pavarea cu granit pentru voi o solutie sumbra dar care rezista in timp ,insa voi mari mesteri in palavrageala de la primarie si bihoreanul va pricepeti la toate de la fotbal pana la constructii . Bravo azi in 2019 aveti o piata cu pavaj crapat peste tot, din cauza ca s-a ales un pavaj care nu rezista la ciclurile de inghet-dezghet de kitschul urbanistic sa nu mai vorbim. Pavajul este crapat si in zone unde nu au avut acces masini, utilaje de ex. statuia lui Mihai Viteazu .

  2. >> Postat de marius | 26 iunie 2013 19:33

    partinitor ca deobicei ebihoreanul. Loveste in functie de interes.