Arhitectul Emodi Tamas s-ar băga să mai proiecteze o dată Piaţa Unirii

Varianta sumbră a proiectului Pieţei Unirii, aia pentru care arhitectul Emodi Tamas a încasat 70.000 de euro, a fost refăcută, lucru care a stârnit mânia multora.

Domnul Emodi a intervenit şi el în dispută şi se miră că nu i s-a acceptat capodopera, din moment ce timp de luni bune de la prezentarea ei, nimeni nu a avut ce să-i reproşeze.

Ca semn de bunăvoinţă, domnul Emodi se arată dispus să participe la un nou concurs de idei pentru reamenajarea Pieţei. Carevasăzică, omul ar mai trage două-trei linii pe vechea planşă şi nu s-ar jena să mai încaseze încă 70.000 de euroi.

Eu zic că dacă arhitectul vrea să se umple de bani să mai facă un proiect care să câştige locul I la un eventual concurs. Atâta doar, că nu e exclus ca varianta finală şi gloria să-i aparţină celui care va lua locul al doilea, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul statuii Reginei Maria din Piaţa Ferdinand.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Roth Alexander | 20 februarie 2019 19:17

    Arhitectul Emodi a ales pavarea cu granit pentru voi o solutie sumbra dar care rezista in timp ,insa voi mari mesteri in palavrageala de la primarie si bihoreanul va pricepeti la toate de la fotbal pana la constructii . Bravo azi in 2019 aveti o piata cu pavaj crapat peste tot, din cauza ca s-a ales un pavaj care nu rezista la ciclurile de inghet-dezghet de kitschul urbanistic sa nu mai vorbim. Pavajul este crapat si in zone unde nu au avut acces masini, utilaje de ex. statuia lui Mihai Viteazu .

  2. >> Postat de marius | 26 iunie 2013 19:33

    partinitor ca deobicei ebihoreanul. Loveste in functie de interes.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale