Hoţpitalitate rromânească: Puradeii i-au jecmănit pe bikerii care au venit la festivalul din 1 Mai

Nu demult s-a ţinut la Băile 1 Mai festivalul bikerilor, unde au participat bărboşi şi pletoşi din toată Europa, să mai facă schimb de impresii şi să-şi laude motoarele. În jurul lor au început, cum era de aşteptat, să mişune şi o grămadă de puradei din zonă.

Făcându-li-se milă de starea lor jalnică, nişte nemţi le-au cumpărat de la un ABC fructe cam de un milion de lei vechi. Drept recunoştinţă, însă, ţigănuşii au reuşit să fure un cort, cu beţe cu tot, prins pe portbagajul unei motociclete.

Ce au descoperit poliţiştii e că beţele au şi fost vândute pe o Coca-Cola de 2,5 litri, dar cortul parcă a intrat în pământ, bănuiala fiind aceea că ţiganii l-au păstrat ca să aibă şi ei o locuinţă de lux.

Bihorel crede că isprava e un caz tipic de ospitalitate rromânească, iar bikerii se pot considera norocoşi că nu au campat taman în colonia de ţigani. Pentru că acolo, dacă nu eşti în mişcare, în câteva secunde te trezeşi cu motocicleta pe cărămizi şi cu roţile furate. Semn că degeaba le modificăm denumirea concetăţenilor noştri mai coloraţi, că metehnele rămân neschimbate.


*
*