Amendă cu repetiţie: Un orădean a încasat două amenzi, dintre care una inventată, de la acelaşi echipaj de poliţişti

Poliţia nu se satură să dea amenzi, aplicând mai multe unui contravenient la o singură încălcare a legii. A păţit-o marţea trecută un orădean care, cărând nisip cu o autoutilitară, a fost tras pe dreapta, pe strada Izvorului, de către un echipaj format dintr-un agent de la Poliţia Locală şi unul de la Ordine Publică.

Cum nu avea prelată la camionetă, omul a fost ars de poliţistul local cu 500 lei pentru că încărcătura se putea scurge pe drum. Deşi şi-a recunoscut pe loc vina şi în aceeaşi zi şi-a plătit amenda, ca să scape cu jumătate din pedeapsă, iar a doua zi şi-a şi cumpărat prelată, ca să nu mai fie sancţionat pe viitor, baiul e că după trei zile, vineri, omul s-a trezit cu încă un proces-verbal, în cutia poştală.

Datată tot pe ziua de luni, dar consemnată la o oră după prima amendă, cea de-a doua, de 400 lei, fusese scrisă de agentul de la Ordine Publică şi avea ca motivaţie „refuz legitimare”, aşa că orădeanul trebuie să o plătească la valoarea integrală, pentru că trecuseră cele 24 de ore în care o putea achita la 50% din cuantum.

Lăsând la o parte detaliul că nici nu a refuzat legitimarea, de vreme ce tocmai fusese amendat cu o oră înainte, omul are o singură consolare: bine că poliţaii nu merg cu microbuzul şi din echipajul care l-a oprit n-au făcut parte şi un agent de la Rutieră, unul de la Frontieră şi un jandarm, că altfel cine ştie câte amenzi ar mai fi primit.

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de pentru tine | 17 iunie 2014 22:37

    Probabil ca ai fost prea prost ca sa iti dea cascheta statul roman…

  2. >> Postat de oradeanul | 17 iunie 2014 22:33

    Incultilor!!! Nu va mai luati dupa vorbe!!! La refuz de legitimare, respectiv legea 61/1991 nu prevede plata a jumatate din minim in 48 de ore.

  3. >> Postat de cine oare? | 17 iunie 2014 10:06

    Prost sa fii cascheta sda iti dea statu !!!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale