Am avut „intruşi” la Gală

Serban Barlau si mama la premiile lui BihorelPentru prima oară de când îi tot premiez pe mai marii Bihorului m-am gândit să-i dau posibilitatea şi unui „civil” anonim să petreacă alături de noi. Cum la această ediţie a Galei Premiilor lui Bihorel mi-am lansat şi blogul, am făcut un concurs pe Facebook şi am lăsat site-ul Random.org să aleagă dintre cei care au dat „like” paginii mele.

Aşa a ajuns invitaţia la Şerban Bârlău, un tânăr inginer din Beiuş, care acum lucrează în Timişoara la o companie de telecomunicaţii. Încântat de numa’ de premiul meu, chiar dacă lucrase în tura de noapte, binşanul a promis solemn că vine hăt de pe Bega până la cheful de la Lotus. Şi s-a ţinut de cuvânt!

Nu numai că s-a declarat onorat de invitaţie, dar a dat dovadă şi de bună-creştere şi şi-a adus cu el, pe al doilea loc câştigat, pe mama sa, care a venit şi ea la Oradea tocmai din Depresiunea Beiuşului. „Să o mai scot în lume”, a zis Şerban.

Cei doi invitaţi speciali s-au pozat cu mine la intrare şi jură că s-au simţit bine toată seara. Îi cred, căci la un moment dat numai ei râdeau sincer. Şi e clar de ce: doar ei n-aveau cum să o păţească. „A fost super! Anul viitor venim şi nechemaţi”, mi-a zis Şerban.

Ei bine, cu toate astea, supăraţi că n-au fost şi ei invitaţi, s-au găsit unii să comenteze. Un cititor al BIHOREANULUI şi mare comentator online, Românul Simplu pe „numele” său, m-a şi tras cu tupeu de urechi, pe blogul meu. Zice că am ales prost – de parcă eu aş fi „învârtit roata” de pe Random – fiindcă omul e din Timişoara. Băi, Rrrromânule, eu ştiu că ai fixul cu trădătorii din partid, dar acuma chiar şi pe ăştia care pleacă dintr-un judeţ în altul pentru un job mai bun îi vezi trădători?

Pesedistule, mi-ai dat o idee! Pe anul viitor, la festivitate, le fac o masă specială celor mai mari şi celor mai „tari” comentatori pe site. Şi poate şi una la bloggerii ăştia tari în clanţă. Să vă văd atunci dacă ieşiţi la iveală…

P.S. Românule Simplu, nu fi supărat că nu ai ajuns la Gală, că oricum Ioan Mang a lipsit şi, prin urmare, nu-i puteai face vreo fază gen aruncatul paharului de vin între ochi. Iar la Ovidiu Mureşan nu ştiu dacă te încumetai, că-ţi ştiu talia, eşti cam pirpiriu…

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de taz | 4 martie 2013 17:29

  mai RRRomane ti-a cam dat-o in NAS de data asta bihorel. vb lui…is curios daca au curaj sa iasa la lumina comentarii neaosi. N.B. – imprumutati de la aeroport un detector de metale si scannerul de bagaje ca nu se stie cum o sa iasa :))))

  • >> Postat de Romanul Simplu | 4 martie 2013 23:06

   @Taz NU conteaza! ce nu te omoara ,te face mai puternic !:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.

 2. >> Postat de Romanul Simplu | 3 martie 2013 19:33

  Bihorel I-a SICTIR da-te dreacu !Nu conteaza sa fii mare(gras si obez ca si Muresan), nu conteaza sa fii tare (plagiator ca si Mang),conteaza ca sa fii mai mic un roman simplu @Romanul Simplu,dar conteaza ca sa fii parsiv si bun luptator de bloguerilla digitala !:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu .