Zece observații despre sfințirea apelor în Bihor

1. Dorel Dume, șeful de la ABA Crișuri, a cerut bisericilor să plătească redevențe pentru că apa sfințită provine din râuri.

2. În Oradea nu se mai sare după crucea aruncată în apă de când, anii trecuţi, șapte consumatori fruntași au sărit în cap în Criș, iar acesta era înghețat bocnă.

3. Lui Ianoș Mang i s-au interzis discursurile politice până după Sfântul Ioan ca să nu înghețe apa sfințită în butoaiele amplasate în fața bisericilor.

4. A scăzut drastic evlavia orădenilor. Nu se mai calcă nimeni în picioare pentru sticlele cu apă sfințită, ca dincolo de Carpați.

5. Ilie Bolojan s-a angajat ca la anul să aducă butoaie pe fonduri europene, că așa ocazie nu mai prindem noi prea curând.

6. Pásztor Sándor a cerut ca pe sticlele cu apă sfințită să fie pusă poza lui Traian Bodea că și el e ca apa.

7. Frații Micula au declarat că apa lor e mult mai pură ca apa sfințită și face la fel de multe minuni, că nu degeaba e de la Izvorul Minunilor.

8. CAO a declarat că dacă apa de la robinet are culoarea maro nu-i sigur că e din cauză că a fost sfințită.

9. Preasfințitul Sofronie s-a ferit să se expună de Bobotează la Biserica cu Lună ca nu cumva prin preajmă să se strecoare vreun preot greco catolic și să fie acuzat că a slujit împreună cu acesta.

10. Cornel Borza susține că în zona lui folclorică apa sfințită are 52 de grade.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale