Finalanda are ce învăța de la România

Prea des ne batjocorim țara și ne facem singuri de râs în fața străinilor. Asta în timp ce acest neam a dat omenirii pixul lui Petrache Poenaru și efectul lui Coandă.

Finlandezii au spart piața media cu știrea că angajații lor ar putea munci doar șase ore pe zi și doar patru zile pe săptămână.

Păi, la noi unii bugetari au acest regim de ani de zile, mulțumim PSD! În plus față de amărâții de finlandezi, ai noștri nu ies la 65 de ani la pensie, ci la 45. Și nu iau o pensie pe bază de contributivitate, ci una specială. Dacă vor să ne ajungă ca dezvoltare și democrație, finlandezii nu au decât să copieze și alte măsuri românești.

Finlandezii trebuie să caute mult prin tundră un ren care să fie mai prost ca Viorica Dăncilă, bașca să-l și pună premier. Să văd de unde vor găsi ei un șef al Camerei Deputaților care merge de la serviciu direct la pușcărie pentru furt și corupție.

Degeaba se laudă ei cu sistemul ultraperformant de învățământ, tot elevii noștri sunt mai deștepți că imediat după absolvire pleacă din țară.

După ce că au o natalitate de toată jena, la ei violatorii sunt ținuți la pârnaie 10 ani, nu doi ani ca la noi, spre disperarea femeilor singuratice.

La ei oamenii cu depresie se apucă de băut. Noi bem și fără asemenea motive puerile.

(sursa foto: helsinkitimes.fi)


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale