Zece observații despre atacurile hackerilor ruși asupra site-urilor românești

1. Nu e nevoie să fii mare specialist în IT ca să constați că au fost atacuri rusești. Site-urile atacate încep să miroasă a vodcă.

2. Aeroportul din Oradea a uitat să transmită rușilor că s-au oprit zborurile pentru două săptămâni, deci nu mai are rost să dea cu viruși aiurea.

3. Rușii au atacat degeaba site-ul Parlamentului, pentru că oricum pe acesta nu se uită nimeni.

4. Reacție dură a hackerilor noștri. La fiecare atac al rușilor, acestora le apărea pe ecran sloganul: „Ba, pe-a mă-tii!”.

5. Răspuns aspru al președintelui Iohannis, care a acuzat forțe obscure că au atacat site-ul de la Cotroceni acum trei săptămâni.

6. Serviciile secrete americane spun că hackerii ruși n-au vrut să atace site-urile românești, dar un neghiob s-a jucat la calculator și a declanșat problemele.

7. Că e vorba de o acțiune neserioasă reiese și din faptul că atacul a avut loc până și asupra fostului premier Florin Cîțu.

8. Populația română este de acord cu acțiunea rusească, cu condiția ca pirații cibernetici să atace permanent rețeaua de calculatoare a Casei de pensii speciale și nesimțite.

9. Pe lângă că rușii au umplut rețelele românești cu viruși, specialiștii noștri au mai detectat microbi, eczeme și păduchi.

10. România e decisă să cadă la învoială cu infractorii ruși și e gata să le satisfacă, în condiții de maximă urgență, doleanțele: 50 de vase WC, 14 bideuri, 243 de ceasuri de mână Raketa, piese de schimb pentru Volga și un număr neprecizat de paltoane și teniși.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Eleonora Gal | 6 mai 2022 09:37

    Esti inegalabil, Mircea!