Retrospectiva săptămânii: De ce l-au votat liberalii pe procurorul plagiator la CCR

Luni

Vio către Ghiusi: „Cum  se schimbă vremurile… Am ajuns ca noi, producători de benzină, să alimentăm de la pompele voastre pentru că-i mai ieftin!”. „Ăsta-i numai începutul. După ce aliații noștri ruși bagă embargo petrolier în UE, o să dăm carburanți la toată Europa”.

Marți

Deputatul jurist al liberalilor a explicat: „Împreună cu colegii noștri de ideologie, pesediștii, am votat la CCR un jurist de excepție, produs la Spiru Haret”. „Păi, omul e plagiator, habar n-are de meserie, ba mai și minte!”. „Păi, tocmai datorită acestor calități a ajuns acolo, că prea erau mulți în robă și prea puțini cu cagulă”.

Miercuri

Nu l-am văzut pe Puradel de ceva vreme. „Am stat în subsoluri, mai ceva ca la Mariupol”. „Dar te amenință cineva?”. „Nu știu cum s-a potrivit, dar de ceva vreme se tot țin târguri de locuri de muncă și mi-e frică să nu mă înhațe cineva ca să mă angajeze”.

Joi

Scandal la meciul de bascheți. Dinamoviștii, care abia din sezonul ăsta au primit o minge și încălțări, s-au burzuluit la ai noștri de parcă Securitatea nu ar fi fost desființată de trei decenii. Un oficial de-al lor a povestit: „Ce frumos era acum 35 de ani, când la fotbal v-am bătut cu arbitrii și voi ați fluierat a pagubă. Poate s-or întoarce vremurile alea!”.

Vineri

Pianistul nostru va concerta la 5.000 de metri înălțime. „Vreau să dobor recordul de cântat la pian la cea mai mare altitudine”. „Nu o să ai probleme cu lipsa de oxigen?”. „Nu. Mai greu va fi să cânt cu mănușile pe mână. Că acolo, ca să nu-ți înghețe mâinile, se poartă modelul cu un singur deget”.

Sâmbătă

Vedeta județeană Ilinca, ajunsă influenceriță prin Capitală, a explicat rolul bărbatului în familie: „Eu nu-l pun pe bărbatu-meu să schimbe scutece. Am învățat de la mine din sat că este o mare diferență între om și femeie”.

Duminică

În Cetate se va ține un concert cu muzică înfricoșătoare. Oare vin Adi Minune, Florin Salam și Nelu Parizer?


*
*