Zece efecte ale sistării curselor companiei Ryanair

1. Consiliul Județean le-a urat șefilor companiei să vină la Oradea și să-și bage-n dos tortul pe care l-au oferit celui de-al 100 mii-lea pasager transportat de Ryanair.

2. Trenul de Cluj, pe lângă transportul medical va avea și rolul de a-i duce pe orădeni la aeroportul „Avram Iancu”.

3. A crescut semnificativ vânzarea de plase de rafie și a „treilingurilor” Abibas și Punna, semn că au trecut și căpșunarii pe autocare.

4. Atlassibul a declarat că vrea să închirieze o pistă de pe aeroport, pentru parcare.

5. Pásztor Sándor s-a înscris în audiență la patronii companiei și se pare că va da cu ei de pământ la întâlnirea programată peste 12 ani.

6. Folcloristele care au dansat la înființarea noilor curse au cerut să se bată pe picioare și pe pistă cu ocazia ultimului zbor.

7. Gheorghe Paşc i-a asigurat pe irlandezi că și dacă revin peste 25 de ani să reia zborurile de la Oradea, tot el va fi director.

8. La cursele de adio tunurile de apă vor fi înlocuite cu tunuri de kerosen.

9. Noul terminal va rămâne neterminat dar la anul acolo se va ține Festivalul Porcului.

10. Trio-ul Sandor, Ianos și Trajan s-au jurat că nu mai fac poze cu aeroportul că nu e o sursă sigură de imagine pozitivă.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Luci | 19 martie 2018 09:28

    Dar oare dece nu apare aici printre motive si faptul ca la Debrecen o sa fie mai multi pasageri? Se vede clar de ce parte sunteti si voi! Nu spuneti ca nu v-ați gândit că vuiește facebook-ul cum ca patriotul nostru Pastor le face jocul. Urat
    ….foarte urat.

  2. >> Postat de florea | 18 martie 2018 11:11

    Acum veniti voi sa aruncati glume despre aeroport ?hahaha eu spunean glumele astea inca de cand se aproba proiectul de largire a pistei!defapt orice om cu ceva neuroni ramasi la lucru stia ca aeroportul international Oradea nu avea alt scop decat aducerea personalitatilor la „Masacrul din Balc”,transportul de organe recoltate de la ferma” Spitalul judetean” sau cand va incepe razboiul sa poata fi folosita ptr avioanele NATO.daca vrei sa calatoresti oriunde in lume alegi aeroport Budapesta drumul e tot 2 ore ca si pana la Cluj sau Timisoara.