Zece efecte ale numirii lui Tudose ca prim-ministru

1. Domnul Tudose nu mai bea. E drept că a băut până la vârsta de 75 de ani, dar de 15 ani nu a pus alcool în gură.

2. Domnul Tudose are doar 50 de ani? Explicația e simplă. Omul are 90 de ani, dar cum 40 de ani a avut filmul rupt, se ia în considerare doar perioada în care a fost conștient.

3. Liga Alcoolicilor Anonimi l-a exclus din organizație pe motiv că a devenit notoriu.

4. A cerut de urgență înființarea unui post de prim-prim-vice prim-ministru pe care să i-l atribuie mentorului său, Nicolae Văcăroiu.

5. Au crescut exponențial acțiunile la fabricile de tescovină.

6. Ca în cazul Grindeanu, va veni susținut la Palatul Victoria de Dragnea și Tăriceanu. Mai mult de Tăriceanu pentru că fiind mai înalt, toată greutatea corpului lui Tudose va cădea pe el.

7. Se va interzice fumatul în toată Piața Victoriei datorită faptului că premierul este inflamabil.

8. Pentru că doctoratul era furat, domnul premier l-a dat înapoi. Așteptăm să vedem dacă face la fel cu casa, mașina și colecția de timbre.

9. SRI-ul se dezice de actualul premier. Într-un comunicat de presă susține că totuși au și serviciile o limită a lor de a accepta ofițeri acoperiți, cu ziare, pe băncile din parcuri.

10. Dragnea infirmă faptul că premierul ar avea dublă comandă din moment ce mai toată existența a umblat pe pilot automat.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale