Înc-o tură! După ce a „demolat” Dealul Ciuperca, firma Abed Nego are tupeul să vrea să-l consolideze

Reabilitarea dealului Ciuperca după alunecările de teren care au distrus grădina publică amenajată anul trecut de firma Abed Nego a intrat în faza SF-ului.

Nu a studiului de fezabilitate, ci a ştiinţifico-fantasticului. După ce în primăvară a contractat firma Gavella să execute intervenţiile de urgenţă pentru stabilizarea dealului şi pentru drenarea apelor subterane, înainte s-o ia la vale şi clădirea cafenelei din vârful dealului, Primăria a scos la licitaţie lucrările de consolidare, împărţite în două etape.

Culmea ironiei, la licitaţia pentru prima etapă, de întărire a dealului cu un zid subteran de stâlpi de beton, s-a prezentat – şi are şanse mari să câştige – tocmai executantul lucrărilor iniţiale: firma Abed Nego! Care, de data asta, vrea să consolideze dealul în asociere cu o companie din Cluj.

Probabil, pe principiul că, dacă nu i-a ieşit bine lucrarea prima dată, poate va reuşi a doua oară, cu întăriri. Dar chiar aşa, de „lista neagră” pe care sunt trecuţi cei care au dat-o în bară la lucrările Primăriei şi nu mai au voie să îndrăznească se mai aude ceva?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de cuiperca atomica | 29 iunie 2017 13:20

    Cineva trebuie sa faca puscarie pentru bataia de joc de la Ciuperca.