Zece efecte ale înlocuirii Guvernului Dăncilă cu Guvernul Orban

1. Pentru că membrii guvernului au trebuit să plece în grabă, liberalii au găsit în sediu 23 de cagule, 15 răngi, 7 șperacluri și 143 de mănuși de unică folosință.

2. Școala profesională din Videle va fi prima din țară care va avea profesor de lucru manual un fost premier.

3. PSD a fost împuternicit să declare că la putere a ajuns o gașcă de dușmani ai patriei, pentru că mai toți miniștrii vorbesc limba engleză.

4. Szabo Odon a aflat abia la finalul votării că a fost ales Ludovic Orban și nicidecum Viktor Orban, cum credea el.

5. Ianoș Mang s-a interesat dacă aeroportul din Debrețin are zboruri directe către Costa Rica.

6. De la sediul Guvernului a ieșit un fum alb. Nu pentru că s-a ales noul premier, ci pentru că se ard documentele compromițătoare.

7. Acțiunile fabricii de mandoline din Reghin au crescut cu 150%.

8. Nici bine nu a fost învestit noul Guvern, că Ilie Blojan l-a băgat în ședință pe ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

9. Orlando Teodorovici a declarat că procesul de predare-primire a mandatului de ministru al Finanțelor va avea loc la disco Herăstrău.

10. Trei pereți de la cabinetul prim-ministrului au fost găsiți dărâmați, semn că Darius Vâlcov și-a repatriat lingourile.

(sursa foto: www.presidency.ro)


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale