Te lepezi de PSD? USR-istul Flavius Bunoiu vrea să ascundă că l-a consiliat ani în șir pe PSD-istul Emilian Pavel

Ex-jurnalistul şi ex-directorul Casei de Cultură a Municipiului Oradea, Flavius Bunoiu, şi-a dovedit încă o dată elasticitatea coloanei vertebrale.

Bihorel a constatat că acestuia îi este tare ruşine că, timp de trei ani, a lucrat la cabinetul europarlamentarului PSD Emilian Pavel, şi încearcă din răsputeri să ascundă asta.

Devenit între timp membru USR şi intrat în cursa internă pentru o candidatură la Consiliul Local Oradea, Bunoiu şi-o fi dat seama că nu e deloc cool să admită că în perioada martie 2016 – martie 2019 a lucrat taman pentru cei pe care USR-iştii îi prezintă drept duşmanii românilor.

Prin urmare, în CV-ul publicat pe site-ul USR Bihor, „omul nou” a scris doar că a lucrat consilier „la un cabinet de europarlamentar” din Oradea, precizând, ce-i drept, adresa acestuia, indiciu suficient pentru a-şi trăda legătura cu Ciuma Roşie.

Lepădarea lui Bunoiu de PSD nu-i surprinde, totuşi, pe cei care îl cunosc şi ştiu ce îi poate pielea. Important e să ştie şi colegii din USR şi, mai ales, orădenii cu drept de vot.

Vezi aici CV-ul lui Flavius Bunoiu!


*
*