Viol de Bihor

Câtă diferență între violatorii noștri și cei din Vaslui, de exemplu. La noi violatorii merg la distracție cu taxiul, în Vaslui, cu toporul. La noi femeile violate nu trec de 30 de ani, la ei toate sunt din anii ’30.

Un caz interesant s-a petrecut prin legendara zonă a Beiușului, unde un flăcău a fost acuzat de viol tocmai de fosta sa iubită. Povestea s-ar fi încadrat la categoria: „Amintirile mă chinuiesc”, numai că junele a negat cu vehemență totul. Și bine a făcut, că dacă nu se ținea tare, chestie obligatorie oricum la un viol, acum el era cel violat, de colegii de celulă.

Până la urmă victima a recunoscut mânăria. Cum ar veni, a fost de fapt un viol, numai unul consimțit de ambele părți, blând și cu promisiunea că se va repeta.

Ca să nu existe pericole de acest gen, orice mascul feroce trebuie să-și ia măsuri de protecție.

1. La cât s-au șmecherit femeile în ziua de azi, poți fi acuzat de viol și de o femeie gonflabilă.

2. Orice partidă de sex trebuie făcută cu consimțământul femeii, printr-un act notarial.

3. Pentru a nu avea probleme cu organele, dar nu cu organele proprii, ci cu cele de poliție, ipoteticul violator va comite fapta doar în prezența polițiștilor de proximitate. În acest caz ei se vor numi polițiști de intimitate.

4. La finalizarea violului, partea vătămată va semna pentru recepția actului sexual.

5. Pentru a nu mai fi acuzat de viol, orice tânăr trebuie să constituie o garanție de bună execuție, ca să nu fie ulterior târât prin Tribunale.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de unu | 26 aprilie 2017 09:35

    Radem, glumim; dar pentru asta exista casatorie si sexul se face in acest cadru, nu pe strada cu cine apuci.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale