Victoraş protestatar la înălţime: Micula jr. a survolat DN 76 cu elicopterul în ziua protestelor

Deşi tatăl său, Viorel, şi unchiul Johnny, patronii grupului de firme Transilvania General Import Export, nu s-au implicat în organizarea protestelor de miercurea trecută împotriva felului în care Guvernul, Ministerul Transporturilor şi CNADNR gestionează de vreo cinci ani lucrările de modernizare a DN 76 Oradea-Deva, tânărul Victoraş Micula a pus umărul la buna lor desfăşurare… cum a ştiut el mai bine.

În timp ce tăticul şi unchiul au scos la protest doar câteva TIR-uri, Victoraş a survolat zona dintre Beiuş şi Ştei cu elicopterul personal, încurajându-i pe manifestanţii care claxonau în coloană cu zgomotul „moriştii” ce zbura la joasă înălţime.

Nu de alta, dar chiar dacă el îşi permite elicopter şi pilot, soarta afacerilor familiei depinde de cea a drumului, iar dacă DN 76 continuă să rămână la fel de naşpa, o parte din profit va merge nu pe kerosen, ci la service-urile auto…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de alert("bla") | 16 iunie 2016 00:38

    Bla bla

  2. >> Postat de decebal | 14 iunie 2016 18:31

    Elicopterul din imagine nu este e al lui victoras! E un Robinson si apartine unei firme de profil din Bihor….se vede clar pe el sigla!