UDMR, unde-s banii? UDMR Bihor a pierdut un prim proces cu BIHOREANUL

Veste proastă pentru şefii UDMR Bihor, dată de Tribunalul Bihor. Pentru că au ignorat cu nesimţire o solicitare întemeiată pe Legea 544/2001, privind liberul acces la informaţiile publice, prin care BIHOREANUL le cerea astă-primăvară să-şi comunice bugetul pe anul 2017, cu detalii privind sursele de venituri şi cheltuieli, UDMR-iştii au fost daţi în judecată.

Redacţia a cerut judecătorilor să oblige formaţiunea să furnizeze datele, aşa cum de altfel preşedintele executiv Szabó Ődőn promisese că va face, fără însă să se ţină de cuvânt. Ignorat de politicieni, care n-au depus nicio hârtie prin care să se justifice şi care nici nu s-au prezentat la Tribunal, procesul s-a încheiat joia trecută, când instanţa a dat dreptate BIHOREANULUI, obligând UDMR să furnizeze informaţiile solicitate.

Deocamdată, hotărârea nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Oradea, opţiune pe care politicienii maghiari probabil că o vor folosi, dacă ţin să se facă de râs până la capăt.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 21 iunie 2019 11:30

    Vedeti ca daca El Capone n-a scapat si a fost Fiscul care l-a pus dupa gratii, voi care sinteti niste fapturi efemere la butoane aveti cele mai slabe sanse.