Turcia arde, eu fac poze: Cum s-a remarcat Vuşcan în timpul revoltelor de la Istanbul (FOTO)

Despre Horea Vuşcan se ştie că nu-i place să stea ascuns în anonimitate. Ba din contră, se dă peste cap să atragă atenţia. De data aceasta, s-a dus până în Instanbul să o facă.

Aflat în Turcia la o expoziţie cu firma lui, care tocmai a câştigat un proces cu Primăria, Horică şi nevasta s-au dus la plimbare prin centrul oraşului întâlnindu-se cu protestatarii, dar şi cu forţele de ordine care îi potoleau cu gaze lacrimogene.

În vreme ce se ferea de scandal, tânărul „verde” n-a uitat, totuşi, să se pozeze cu ochii roşii de la gaze, ba chiar cu mulţimea revoltată în spate.

Lui Bihorel i se pare logic că Horică nu putea scăpa ocazia de a se „turmenta” cu gaze halucinogene, mai ales că erau moca. Mai mult, şi-a postat întâmplarea pe blog şi a plătit şi Facebook-ul să i-o promoveze. Asta ca să rămână în posteritatea poporului otoman ca luptător pentru libertăţile cetăţenilor.

23

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de clau | 21 iunie 2013 09:49

    La ce naiba m-AR putea interesa pe mine sau pe oricine altcineva ce face criminalul asta cu scroafa lui grohaitoare intr-o ipostaza sau alta.care-i relevanta pentru opinia pu(b)lica?

  2. >> Postat de Carp III | 20 iunie 2013 10:11

    Vuşcănel de Orădel va veni de la Istambul mult mai instruit aşa că, de la toamnă probabil, Bolojan o să trebuiască să-şi angajeze jandarmi în faţa clădirii – pe care o ocupă în paguba noastră – şi, ca un bun gospodar care îşi face iarna căruţă, să cumpere ceva lacrimogene pe care în pauză să şi le de-a singur în ochi !?!