Trei pentru (vice)Primărie: Cine sunt UDMR-iştii care se întrec pentru scaunul de viceprimar al lui Ovidiu Mureşan

În ciuda declaraţiilor aspre făcute de preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, care spunea că liderii maghiari trebuie să se convingă că pot avea încredere în primarul Ilie Bolojan, Bihorel a aflat că negocierile pentru debarcarea PSD de la guvernarea locală sunt mult mai avansate decât vor udemeriştii să se ştie.

Concret, vinerea aceasta ar urma ca Ioan Mang să fie schimbat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean cu voturile reprezentanţilor UDMR, iar Ovidiu Mureşan din cea de viceprimar al Oradiei o zi mai devreme, joi.

Atâta doar că, în timp ce locul lui Mang îl va ocupa sigur fostul pedelist Ionel Avrigeanu, UDMR nu s-a decis pe cine să pună vice la municipiu, având nu mai puţin de trei variante: Vig Hajnal, adjuncta de la Cadastru, Huszar Istvan, care însă, deşi ar fi preferat de Alexandru Kiss, nu ar vrea să lase firma pe care o conduce pentru un salariu de bugetar, plus Rittli Csongor Ladislau, care îşi doreşte promovarea, dar e susţinut mai degrabă doar de lupii tineri din jurul lui Szabo Odon.

Aşa că problema e nu atât „neîncrederea” dintre PNL şi UDMR, cât mâncătoria dintre politicienii maghiari. Bihorel nu are altceva de făcut decât să le dorească poftă mare.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Vasile | 16 decembrie 2014 12:52

    Tulvai Doamne,aistia de la udemeristhta,nu-i pot pupa-n cur putzin pe Nelu si Muri?Ca prea au foame acesti nesatui..Cre ca la Muri se vor satura nesatuii…!