Trei doamne și toate trei

Primim din partea Direcției Silvice Bihor: „Suptsemnatu’ Adrian Florescu, încă șef peste pădurari, anunț pe această cale că în calitatea mea de galanton cu doamnele, asigur servicii de transport, în condiții de lux și, mai ales, gratuit. Toate persoanele care doresc să călătorească la mare au la dispoziție mașina instituției, Skoda Superb, pe șoferul acesteia și benzină căcălău, singura condiție fiind ca muierile transportate să posede carnet de pesediste, valabil și cu cotizația plătită la zi. Așa să-mi ajute Marx, Engels și Lenin!”.

Doamnele pesedismului bihorean, Stela Baubau, Erika Mang și Adelina Gospodina, s-au gândit că dacă tot fac politică, au dreptul să meargă cu mașina pe banii poporului, că doar nu o să scoată banii de la teșcherea, că nu de aia au murit ele la Revoluție.

La aflarea veștii, alte doamne ale politicii bihorenești s-au înscris pentru sejururi la mare, pe banii contribuabililor.  Am primit din partea femeilor de afaceri de pe Centură o adresă prin care acestea ne roagă să intervenim pe lângă Florescu să le plimbe pe Litoral. Ele specifică faptul că nu au carnet de membru, în schimb au condicuță cu toate vaccinurile la zi.

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de ciuma PSD | 23 septembrie 2016 13:05

  ceva normal, ce puteau sa invete de la partenerii lor de viata? Sa fure, sa plagieze si sa dea iama in banii statului, niste comuniste de la psd invatate sa fure din banul public.

  • >> Postat de Bertie | 9 ianuarie 2017 00:17

   Bill, Petnrsiesce is key. Right now, we have to regroup and figure out if there's another way to go about this. We've changed the plans several times in order to conform with regulations but there's no way around digging up a section of the driveway in order to upgrade our electrical panel. We'll figure something out!

 2. >> Postat de Ana Mogosa | 21 septembrie 2016 11:03

  Cât de penibili puteți fi, stimați „jurnaliști”. E rău de voi să vă pretatI să scrieți astfel de articole. Probabil nu mai sunt subiecte ca sa”creați” articole inteligente. Ia faceți -Vă și voi toate vaccinurile și….hop pe Centură. „Succesuri” bine-meritate Vă doresc, stimabililor!