Toamna Orădeană se va ține iarna, în locul Târgului de Crăciun

Vestea că Toamna Orădeană se amână până la iarnă și că Târgul de Crăciun se va organiza primăvara mă face să sper că Paștele se vor serba măcar de 23 August.

Toate astea se petrec pentru că poporul nostru nu e așa de prost ca să-și bage cipurile lui Bill Gates în organism; mai bine își bagă furtunuri de oxigen pe gât, la Terapie Intensivă.

Și totuși, pentru că ar fi păcat să omorâm o așa de frumoasă sărbătoare locală, se pot găsi formule care să o înlocuiască.

1. Să declare Ilie Bolojan că ține un mic congres PNL la Oradea, tocmai în perioada festivalului, și sigur va scădea incidența bolii de la 4 la mie la 0,01 la mie.

2. Agenția Națională a Medicamentului să omologheze cazanele de pălincă ca instalații de producere a vaccinului.

3. Pentru creșterea ratei de vaccinare în Bihor, autoritățile să confirme că singurul ingredient din care se fabrică Pfizerul este pruna.

4. Să se facă, totuși, un festival exclusiv pentru prostoci, pentru că lor de mici li s-a spus la școală că nu se prinde nimic de ei, deci nici Covidul.

5. Dacă tot suntem puși pe digitalizare, să se inventeze o funcție pe Zoom care să ne permită să mâncăm mici și kurtos kolacs online.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de claudia | 29 septembrie 2021 14:46

    daca te crezi asa destept tubul.de oxigen nu se baga pe esofag….prin esofag iti trece mancarea nu oxigenil