Şutul în fund, pasul înainte: Cristian Popescu primeşte post de conducere la AIO

Cristian Popescu, fostul şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, a revenit în Primărie. Victimă colaterală a războiului dintre primarul Ilie Bolojan şi Gheorghe Seica (fostul şef al Serviciului, reinstalat în funcţie prin sentinţă judecătorească), funcţionarul a rămas în aprilie fără post, căci i l-a luat Seica.

Descăunat, Popescu n-a mai dat însă pe la Primărie, ca să nu fie nevoit să lucreze în subordinea lui Seica, cel care l-a adus în instituţie şi despre care se spune acum că i-ar purta sâmbetele pentru că i-a ocupat fotoliul.

Funcţionarul a revenit la muncă abia săptămâna trecută, însă nu la „buletine”, ci la „terenuri”, pe o funcţie de execuţie în cadrul Administraţiei Imobiliare Oradea.

Măsura e totuşi provizorie, căci după toate probabilităţile va fi numit luna aceasta, prin dispoziţie a primarului, pe un post de director adjunct în cadrul AIO. Semn că până la urmă şutul în fund poate fi un pas înainte…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Carp III | 16 iunie 2013 19:08

    Ce i-a luat Seica? Ca omul s-a intors pe postul lui, nu pe al altcuiva, dupa cum s-a dezis justitia de minciunile edilului sef.