Suflet de deputat: PSD-istul Bogdan se laudă pe net cu un proiect care nu-i aparține

Dorind să se laude şi să arate cât de preocupat este de problemele bihorenilor, deputatul PSD Gheorghe Bogdan a afişat săptămâna trecută pe Facebook o interpelare către Ministerul Transporturilor, prin care întreba despre lucrările de infrastructură din Bihor.

Dincolo de faptul că un asemenea demers este cât se poate de banal şi ar trebui să fie ceva absolut normal în activitatea unui parlamentar atunci când acesta constată că unele lucrări nu sunt în regulă, Ghiţă Bogdan a folosit nişte cuvinte gonflate din cale-afară. Mai precis, a explicat că informaţiile cerute de el se referă la stadiul unor „proiecte de suflet”, adică la lucrările pentru reabilitarea DN 76 Beiuş-Oradea, începute acum 10 ani, şi pentru centurile ocolitoare Beiuş, Ştei şi Aleşd, încremenite în stadiul de proiect.

Dincolo de faptul că n-a avut nicio contribuţie personală în niciunul dintre aceste proiecte, deputatul n-a explicat de când a ajuns lipsa şoselelor o problemă „de suflet”, şi nu una cât se poate de fizică.

Dar poate şi mai penibil e că, în acelaşi ton sentimentaloid, zeci de PSD-işti s-au pus să-l laude, de zici că ar fi câştigat cel puţin un Oscar, iar domnu’ Ghiţă i-a şi mulţumit fiecăruia în parte. Că, deh, cu ce altceva să-şi umple timpul?…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Alcoolistul Bogdan | 31 martie 2018 14:04

    Un demagog penibil, cu scoala putina si cu educatie lipsa!