Strada nimănui: Un drum plin cu gropi, pasat de la Primăria Beiuș la CJ, îi scoate pe șoferi din sărite (FOTO)

Strada nimănui din orașul nimănui. Așa au definit Strada 1 Decembrie 1918 din Beiuș câţiva localnicii nemulţumiţi că artera ce iese din oraş către Budureasa este plină cu gropi de mai bine de doi ani.

Oamenii au aflat că Primăria Beiuşului nu poate interveni pentru plombare deoarece strada, suprapusă peste drumul judeţean DJ 764A, a fost preluată încă din primăvara anului 2017 de Consiliul Judeţean, care se tot laudă că va face faimosul Drum al Apusenilor.

Baiul e că, dacă Primăria ar băga bani pentru repararea străzii, Curtea de Conturi i-ar putea imputa o deturnare de fonduri, fiindcă ar face cheltuieli pe ceva ce nu-i (mai) aparţine. Celălalt bai, şi mai mare, este că deşi a preluat strada de doi ani şi jumătate, CJ nu a binevoit să înceapă lucrările la Drumul Apusenilor decât spre Mizieş, nu şi pe strada din Beiuş, pe care doar a plantat nişte indicatoare mincinoase, cu „Drum în lucru”.

Noroc că la anul vin alegerile locale: poate că în căutare de voturi, partidul va aşterne nişte covor asfaltic, după cum îi este obiceiul, şi pe drumul din Binş, zonă unde PSD speră să-şi pună cât mai mulţi primari…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Bogdan Gheorghe | 29 septembrie 2019 11:17

    Faptul că primăria a transformat o cale de acces din cartierul Padișului in drum pe care se circulă din toate direcțiile ,dar care nu are trotuare ,ba mai mult este poluat fonic cât și poluat cași calitate a aerului,consider că este un atentat la sănătatea populației din cartier ! Câinii vagabonzi latră noaptea iar șmecherii cu masinidemne de fier vechi staționează cu motoarele pornite,iar casetofoanele scot bași peste limitele admise ! Promisiunea primarului a rămas promisiune ,care este valabilă și pentru șoseaua de ocolire a Beiușului,acesta fiind foarte poluat de gazela de eșapament !