Au făcut-o de Oaie! La serbarea pentru copiii PNL-iştilor s-au furat cadouri

L-a văzut vreun copil pe Moş Crăciun aducând cadouri? Nu? Atunci e normal să nu-l vadă nici când le duce! Aproximativ 250 de copii ai membrilor PNL Bihor aşteptau pe 9 decembrie să vină Moşul cu cadouri la Filarmonică, unde au şi dat o serbare.

Organizat sub îndrumarea primarului Ilie Bolojan, evenimentul a fost pus la cale şi cu sprijinul şefului Direcţiei de Monitorizare Cheltuieli de Funcţionare şi Organizare Evenimente din cadrul Primăriei, Mircea Oaie, tot membru PNL.

Obişnuit să pregătească evenimente mari, cu mii de participanţi, pentru Oaie a fost un flecuşteţ să pună umărul la organizare. Şi-a luat doi prieteni, a cumpărat dulciuri, le-a pus în 270 de pungi, să fie şi de rezervă, şi le-a cărat cu o dubă până în poarta Filarmonicii, unde le-a descărcat cu ajutorul personalului instituţiei – portar, pompieri şi femei de serviciu.

Cadourile au fost duse pe scenă, lângă brad, pentru a fi date micuţilor, dar după o oră de la începerea spectacolului, Florin Birta, şeful tineretului liberal, a descoperit că erau doar 200 de pachete. 70 dispăruseră!

Birta l-a sesizat pe Oaie, care a pornit în căutarea pachetelor lipsă, nevenindu-i să creadă că cineva şi-ar fi permis să-l fure tocmai pe primar. Misterul a fost lămurit când s-a descoperit că fiecare angajat al Filarmonicii care ajutase la descărcare a rătăcit drumul, ba spre ieşirea de incendiu, ba spre vestiare, unde au fost pitite darurile destinate copiilor.

Deşi prinşi cu furtişagul, iar cadourile recuperate, muncitorii s-au jurat că habar nu aveau cum au ajuns pachetele în dulapurile lor. Mai lipsea să jure şi că au început să creadă în Moş Crăciun, şi că acesta o fi fost hoţomanul…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Vasile | 24 decembrie 2014 07:21

    Aha,iapa noastra cal a fost,uite asa o– la a scos!PNL-istii au ramas hotii de serviciu ai Romaniei,urmasii bassului!Rusineeeeeeeeeeeee!

  2. >> Postat de Mortu | 23 decembrie 2014 13:06

    vai de capu lor. Daţi afară!